#1 22-12-2010 20:16:10

Toni_M
Membre

La notícia més trista del dia

http://www.avui.cat/noticia/article/3-p … coles.html

Prou d'agressions contra la llengua! Diguem NO!

Desconnectat

 

#2 22-12-2010 20:23:09

TirantLoNegre
Membre

Re: La notícia més trista del dia

És evident el que ens volen fer. Volen dividir la societat catalana ja desde l´escola, tal i com passa al vostre estimat Pais Valencià.

Digueu-me, el vostre model educatiu serveix per a cohesionar la societat valenciana, o la divideix? És una pregunta desde la ignorància d´aquest Principatí que veu com de cop i volta és carreguen un dels pilars més importants de la nostra societat.


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#3 22-12-2010 21:28:55

Pendrach
Membre

Re: La notícia més trista del dia

La societat al País Valencià sempre està dividida:

- la societat espanyolista.
- la societat valencianista o catalanista (també podem dir-li com a societat europeista perquè la majoria de la gent valencianoparlant defen l'educació plurilingüe o el poliglotisme)...

La societat espanyolista cada vegada creix i té més possibilitat de tombar la societat valenciana gràcies a les telecomunicacions i l'esport espanyolista...

En l'educació existeix un programa per als valencianoparlants, anomentat PEV (Programa d'Ensenyança en Valencià) i es queda pràcticament reduït i gairebé rebutjat pel PP. Trobaràs algunes informacions sobre l'ensenyança al País Valencià en la pàgina de l'escola valenciana: http://www.escolavalenciana.com

Desconnectat

 

#4 23-12-2010 12:26:24

PALAMOS
Membre

Re: La notícia més trista del dia

la societat catalana resta dividida per aquesta qüestió desde els anys 70. No hi té cabuda cap intent per a aconseguir això, doncs ja l'és. Encara que viscut de manera força modèlica, sempre hi ha hagut una separació cultural entre els castellanoparlants (més tancats, que en són molts) i els catalanoparlants.
Desde el punt de vista de l'estat ejpañol em sembla una tàctica errònea, doncs els pares que volen educar els seus fills en castellà a Catalunya representen realment una minoria com així ho demostra les entrades al defensor del pueblo i el Síndic. La majoria relativitzen que la llengua vehicular sigui el català, per que per suposat a Catalunya és pot viure de sobres amb només el castellà.
Tant sols arriben a alguns inadaptats les missives de Castella que animen a aquesta "rebelió". Inclús hi ha força gent del PP, encara que costi d'entendre que estàn d'acord amb la immersió lingüística ja que , malgrat ser fatxes, són concients que el català és un afegit cultural que tenen com a "espanyols".

No trobo que sigui bona idea. ja veig per on van, van encenent mistos per diferents punt de la estora, a veure si l'espurna creix per criminalitzar-nos. Però mai ho aconseguiran, ja fa temps que els hi surt el tret per la culata.

La Generalitat té total competència en matèria d'educació. Si el nostre govern actua en clau de País, aquesta sentència és paper mullat. paper d'embolicar l'entrepar per anar a ala feina.

A L'ESCOLA EN CATALÀ!!!


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#5 23-12-2010 21:45:50

Webmestre
Administrador

Re: La notícia més trista del dia

Me sap mal haver-vos de dir això, però aneu preparant-vos per a coses semblants en el Principat. Cada volta es veu més clar que el PP i el PSOE cerquen algun tipus de sistema per a eliminar el poder dels nacionalismes: Canvis en la llei electoral, retallades de competències, etc. Fins i tot algunes veus de Madrid parlen de...supressió de les autonomies!

Front a això què es pot fer? Doncs...resistir! Com diu aquesta cançó del grup KOP:

http://www.youtube.com/watch?v=PSrQi0hqtgY

Desconnectat

 

#6 23-12-2010 21:59:01

Toni_M
Membre

Re: La notícia més trista del dia

A partir d'ara m'adreçaré només en català a la gent aleshores.

Desconnectat

 

#7 23-12-2010 23:35:14

PALAMOS
Membre

Re: La notícia més trista del dia

Exacte Toni M, jo cada cop uso menys el castellà i està clar que ara encara ho faré menys. (com a implementació cada cop uso més l'anglès i txapurrejo el que puc d'italià smile I Webmestre, no defallim, el que diguin d'Espanya bé ens ha d'importar tres pebrots escalivats! No poden derogar lleis autonòmiques els del TS.
Treure's la mandra de les orelles també ajudarà en aquests temps de guerra!

BON NADAL A TOTHOM! QUE EL QUE DIGUIN AQUESTS NASIS NO PERJUDIQUI CAP BONA SENSACIÓ. BONES FESTES!! smile smile smile


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#8 25-12-2010 00:04:30

Almogaver.cat
Membre

Re: La notícia més trista del dia

Aquí tenim la valenta re-afirmació d'en Lopez Tena:
"Que que faria jo, si fos Conseller de Educació? Doncs dimitiria o desacataria la sentencia encara que m'anés a la presó".
  http://vimeo.com/18097032
Com ja fa temps que ens diu en Tena: O... Independència o Decadència

Última edició per Almogaver.cat (25-12-2010 03:19:29)

Desconnectat

 

#9 25-12-2010 13:31:08

TirantLoNegre
Membre

Re: La notícia més trista del dia

L´estat Expanyol caurà pel seu propi pes. Recodeu Bernaldo de Quirós, economista PPero:


El federalista Bernaldo de Quirós
"España puede estallar: la crisis será larga y el régimen autonómico ya no se tiene en pie"
http://www.lavanguardia.es/politica/not … geral.html

bernaldo de quirós escrigué:

–Te lo diré claramente. España puede estallar en los próximos años. La crisis va para largo y cabe el riesgo de una implosión. El régimen autonómico, el famoso café para todos, ya no se tiene en pie. Es un sistema en quiebra que puede acabar empujando a Catalunya a la independencia. Una independencia que es más factible de lo que mucha gente piensa. Lo acabo de escribir en un artículo titulado “La cuestión catalana” (diario El Economista del 2 de septiembre) y me parece que he pisado algún callo...

-Tomo nota y me permito recordarle a Bernaldo de Quirós la pasión de José Bono por el artículo octavo de la Constitución, que encomienda a las fuerzas armadas el mantenimiento de la integridad territorial.

–Vamos a ver, seamos serios y dejemos la retórica para otro día. Formamos parte de la Unión Europea y estamos en el siglo XXI. ¿Alguien cree que podríamos enviar al ejército a disparar por las calles de Catalunya? El mundo hoy es otro. En España hoy no hay nadie dispuesto a morir por Danzig...

–Tiros quizá no los habría. Pero tensiones sociales y turbulencias económicas, con toda seguridad. Por mucho menos, ya hubo hace un par de años un intento de boicot comercial a Catalunya...

–Sí, muchos de mis amigos liberales defienden el regreso a un Estado central fuerte, pero yo creo que después de treinta años de sistema autonómico eso es imposible. La única solución es el federalismo competitivo. Definir bien el perímetro de las competencias estatales, acabar con las abusivas transferencias de renta y que cada uno espabile. Si Galicia quiere una policía de tráfico propia con motos BMW, que cree una tasa y se la pague...

–Oye, yo no estoy diciendo que los andaluces y los extremeños sean unos holgazanes. Yo digo que la masiva transferencia de dinero al sur es hoy injusta. En treinta años su diferencial de renta apenas se ha movido. ¿En qué han gastado el dinero? ¿Cómo han sido gobernados? El PSOE está defendiendo ese estatus como si fuera un partido africano. Si el sur de España tuviese la libertad federal de bajar sus impuestos y competir con Madrid y Catalunya, quizá las cosas le irían mejor.

Ni tan sols haurem de fer cap referendum per això.

Última edició per TirantLoNegre (25-12-2010 13:32:44)


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#10 25-12-2010 20:59:49

Toni_M
Membre

Re: La notícia més trista del dia

Volem volem volem volem independència!!! big_smile

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.