• Inici
  •  » Debat general
  •  » Resposta a Ernest Alagarda (Xilxeiro, un dels responsables de val.com)

#1 13-12-2010 11:41:44

Webmestre
Administrador

Resposta a Ernest Alagarda (Xilxeiro, un dels responsables de val.com)

Tirant, no t'ho vaig dir, però sabia que en val.com, al final, "no trauries trellat", com es diu en valencià.

Mireu quines "perles" em dedica Ernest Alagarda Vilar, a.k.a. Xilxeiro, un dels responsables de val.com (si bé qui talla el bacallà és Pere Fuset):

Ets un talp vingut d'antiblavers, tirant? Espere que no i que estigues ací de bona fé. Li pots preguntar al gran webmestre d'antiblavers, el Roder, perquè és persona non grata ací i al Racó Català, i t'assegure que no és perquè sigam amics com ell diu, ni molt menys per esta ratllada:

Cita:
Sobre el Polisero, aquest tio donaria per a tot un fil. El perquè se li dóna tanta canxa al Racó Català (l'última paraula entre interrogants), crec que té a veure amb que els admins del Racó i de val.com són amics, potser massa amics. També en que els actuals admins del Racó, encara que ho neguen, tiren cap a Reagrupament, i aquest partit ha renunciat explícitament als PPCC, i fins i tot en el PV ha buscat com a interlocutor un d'aquests partidets neoblavers, anomenat Estat Valencià.

I què curiós, aquest partit (Estat Valencià), defensa la bandera blavera amb una estrella blanca...just la mateixa que du l'avatar del Polisero. Què curiós, veritat?


Això de posar-ho tot en la mateixa olla victimista contra ell ja diu prou de com de sonat està el Roder (el teu webmestre) i per què té prohibit tornar a posar els peus ací i al Racó Català. Si llegixes per ací amb més calma voràs que l'estrelada no és una senyera blavera per a res, com diu el teu fanàtic webmestre, sinò tot el contrari, és la senyera del valencianisme independentista, com l'estelada (també blavera per al teu webmestre, doncs blau i estrela blanca porta també) ho és de Catalunya.

Però això depén de tu, de si tens capacitat d'opinió pròpia (pregunta pel Racó Català (sense interrogants) si vols pel Roder, a qualsevol raconaire, no cal que siga als admins tan "amics" nostres, i ja et diran perquè el Roder té prohibit tornar, i quan vulgues jo t'explique per què ho té ací) o de si vols seguir de talp amb les consignes d'un boig, perquè si és la segona opció, t'hauré de fer fora, sentint-ho molt, perquè et vam rebre com a company. I ara per ara fas de talp, no m'ho negues.

De tu depén, vols ser un valcomer o l'infiltrat del Roder?

http://www.antiblavers.info/forum/viewt … 26&p=1

Igual et pensaves que som faves, no?

Salut!


D'entrada, pels que no ho sàpiguen, ací teniu a aquest esperpèntic individu, dient tonteries:

http://www.youtube.com/watch?v=CWniG8penJQ

No puc deixar de riure'm amb la veu "de pito" que té. Però bé, anem a pams:

1-TirantLoNegre no és cap "infiltrat del Roder". Ell és lliure de fer el que li rote, i la decisió de participar en el vostre (decadent) fòrum ha estat seua i sols seua.

2-No sé si heu vist que ací hi ha un usuari que es diu "webmestre" i un altre que es diu "el Roder de Benimaclet". Per tant el webmestre i el Roder són dos persones diferents. No m'agradaria fer com allò d'Epi i Blas, però sembla que si no, no entens tu les coses.

3-Inculpatio non petita, accusatio manifesta (inculpació no demanada, acusació manifesta). Si algun dubte tenia, ja tinc clar que tu i el Rei del Mam (qui dirigeix de fet altra web decadent, el Racó Català) sou amiguets, i per això en aquella web li donen tanta canxa a personatges com el Polisero.

4-Com ja vos he dit altres vegades, si la vostra web és decadent, cada volta participa menys gent, cau en l'avorriment molt sovint, teniu problemes econòmics, etc. És el vostre problema. Deixeu en pau la nostra, per tant, i no ens tireu la culpa dels vostres problemes.

5-Ací l'únic sonat i boig, ho seràs tu, sols s'ha de veure la cara de pringat que tens. Ja diuen que la cara és l'espill de l'ànima. Ho senc si el llenguatge és bròfec, però qui ha insultat ets tu.

6-Al Sr. Alagarda se li va oferir participar en la campanya perquè el GAV no anara a Expojove. Ell va dir que "tenia fil directe" amb els diputats del BNV en les Corts Valencianes, i que col·laboraria. Doncs sabeu què va fer? RES.

7-Un Sr. tan "nacionalista" com el Sr. Alagarda, resulta que és responsable, o està vinculat amb la web Punto Rojo, una web...en castellà!

I podria continuar i continuar. Ara me n'he d'anar, però evidentment, To be continued.

Desconnectat

 

#2 13-12-2010 11:59:45

saforenc
Membre

Re: Resposta a Ernest Alagarda (Xilxeiro, un dels responsables de val.com)

D'entrada abans de acabar de llegir el fil, voldria dir que este xic es un poc idiota, per no dir prou i ara vaig a llegir la teua resposta webmestre.

Cal aclarir a este senyor que no deu estar massa acostumat a estar per fòrums de discussió, que un talp, com a tal, no comenta mai les seues activitats a un fil on tothom ho pot veure, un talp, tros de suro ( ho dic per tu Ernest ) ho fa tot d'amagat i si tirant va a val.com a comentar es perquè li ix dels putos ous anar a dir el que siga perquè no vos entén, xafa tolls, que eres un xafa tolls.

Primera edició després de veure el vídeo ...

Ernest el primer que tindries que fer abans de posar-te davant d'una càmera seria preparar-te el que vas a dir a banda de que el teu discurs o descripció de ser valencià es d'allò més "infantiloide", llevat el xuplo de la boca.

He estat temptat en parar el vídeo , al segon 0:11, COMUNITAT? anava a cagar-me en la mare que ho va parir tot, però potser la teua família no te culpa de tan poca mollera.

Segueixes amb el discurs infantil i per a acabar ens acarones les oïdes amb un grandiós i deliciós "més o menos, seria aixó".

l'olor de la pólvora, l'olor a la flor del taronger, els calfreds al tornar a la terreta, però tu estas be del cap, com tens els sants collons de descriure el que es ser valencià amb eixos putos tòpics tan desgastats, de QUINA PUTA CAVERNA EIXES?

/clap /clap , campió per fer el ridícul més gran, el prendran molt seriosament xD

Este personatge es un castellà reconvertit i prou, no sap ni on hòsties te la ma dreta.

nota informativa: en realitat a el que es refereix este xic es a un "troll", que es suposa que es un usuari d'un altre fòrum contrari que va a clavar merda per molestar i tirant, no ha clavat merda, ha exposa't , el que em planteja una pregunta important.

UN ADMIN QUE NO SAP NI LA "JERGA" DELS FÒRUM QUIN TIPUS D'ADMIN ES I EL MÉS IMPORTANT DE TOT, COM POT APLICAR LES NORMES SI NO SAP CONCEPTES, d'ací puc extraure, Ernest, que eres un INEPTE ]


p.d: SOOOOOOOMMMMOOOOOOOSSSS LA ALEGRIAAAA DE LA HUEEEEEERRRRTTTAAAAAAAA , ara vas el vistes de Conchita Piquer i rodes per espanya cantant de poble en poble ... ¬¬'

tu si que eres un tros de trol al valencianisme.

Última edició per saforenc (13-12-2010 12:24:55)

Desconnectat

 

#3 13-12-2010 15:05:22

Toni_M
Membre

Re: Resposta a Ernest Alagarda (Xilxeiro, un dels responsables de val.com)

No m'he pogut resistir a comentar el vídeo del YouTube on surt parlant aquest...

Desconnectat

 

#4 13-12-2010 18:57:24

Webmestre
Administrador

Re: Resposta a Ernest Alagarda (Xilxeiro, un dels responsables de val.com)

I continua dient Ernestet:

Això del subfòrum de desviacions de fils no és mala idea Hug, l'ompliriem en un plis plas i seria interessant vore cap a on es desvien tots dimoni

Però en el cas de l'usuari tirantlonegre ja has vist el que hi ha. Com diu Seamus, sembla una prova del Roder per a criticar-nos encara més al seu fòrum, perquè es veu que no sap viure sense Val.com ni el Racó, ha intentat colar-se tropecentes vegades als dos portals des de què el vam i van fer fora i tropecentes vegades se l'ha tornat a expulsar. Com que això d'entrar ell no cola, ara envia talps, es veu que al fòrum d'antiblavers si no critiquen a altres s'avorrixen i ja no saben què fer.

I sí, pepe_toni, açò és el fòrum del valencianisme de construcció, on s'accepta tothom amb mentalitat oberta i positiva, però això no vol dir que sigam bovos i no reconegam un talp quan apareix, vinga d'antiblavers, de la PJV, dels valenciafreakdom o de la Bíblia en pasta.

El Roder, el webmestre d'antiblavers, va ser usuari valcomer i raconaire durant molts anys, i va ser expulsat dels dos llocs quasi que a l'hora per insultar usuaris i administradors reiteradament. Reiteradament ha intentat tornar a entrar, com he dit, per a seguir insultant a tort i dret en plan troll total, de nou ací i al Racó, i reiteradament se l'ha expulsat sense contemplacions, ací i allà.

Per això és pensa el Roder, amb la mentalitat malaltissa que té, que som "amics" els admins de Val.com i del Racó Català i la punta de llança del "neoblaverisme", per això també posa l'adjectiu "Català" del Racó entre interrogants, quan l'única cosa que fem uns i altres és aplicar les normes respectives en cada portal i l'únic problema que tenim en comú és precisament ell.

A canvi, el Roder va publicar al seu fòrum antiblaver les dades personals i adreces de correus dels administradors del Racó i d'ací, fent una crida a que ens petaren la safata d'entrada, mentre m'expulsava a mi del fòrum d'antiblavers sense cap altre motiu que se l'havia fet fora d'ací i m''ho refreregava per correu dient "donde las dan las toman".

Eixe és l'element amb qui ens veiem ara de nou, i jo no sé vosaltres, però l'administració de Val.com no pensa tindre cap mirament amb ell ni amb qualsevol talp que envie, que després de totes les seues perles ja seria massa p'a la carabassa.

Amb eixe panorama, poques ganes donen de respondre res, quan saps que el que digues s'usarà per a criticar i riure's, que no saben fer altra cosa allà (bé sí, saben fer això i replegar "evidències" de la senyera oriflama que ací ningú nega). Però per supost els usuaris sou ben lliures de respondre el que volgau. Avisats de per on van els trets quedeu en tot cas i ja sou majorets tots.

Salut!
_________________
Punto Rojo


Això té unes quantes coses intolerables:

1-Ací no hem dit a Tirant que escriga en val.com. Ho ha fet ell voluntàriament. Ja ho havíem dit, però com la repetició és la base de l'aprenentatge, ara ho posem en negretes.

2-Ací no ensinistrem xiquets, als quals prèviament se'ls ha rentat el cervell, com fa Pere Fuset (tu n'ets una prova) i ara sembla que fas tu, perquè es passen el dia en internet dient parides. Aquest és el vostre "valencianisme de construcció".

3-A la nostra web fem moltes més coses que "criticar-vos i arreplegar evidències de l'oriflama". D'entrada tenim un material cent voltes millor que el vostre, que és prou pobre i penós. Però ja diuen que l'enveja és un mal dels països llatins.

4-També t'ho he dit, però t'ho torne a repetir: L'usuari webmestre i l'usuari Roder són dos persones diferents. Per cert, quina obsessió que tens amb el Roder.

5-Si vols tornar a participar ací, doncs pots fer-ho, ací no tenim manipulació ni censura, com en la vostra. De fet el teu capo Pere Fuset ha entrat ja unes quantes voltes i no se l'ha expulsat. El que passa és que al final ha eixit amb la cua entre les cames, perquè ací li diem les coses clares, repetisc, sense censura. A lo millor el que et passa és que tu també tens por d'això.

Així que, au Ernestet, tu continua dedicant-te al teu "Punto Rojo" i a "aulurar pólvora i sentir l'alegria de la huerta" quan creues la Font de la Figuera (per cert, la Font de la Figuera està en una comarca de secà, on abunden les vinyes i els girasols. Ah, se m'oblidava que tu has eixit poc de la comarca de l'Horta i de la Plana Baixa, on està Xilxes, el teu poble).

To be continued.

Desconnectat

 

#5 13-12-2010 19:12:48

TirantLoNegre
Membre

Re: Resposta a Ernest Alagarda (Xilxeiro, un dels responsables de val.com)

Cara´m, tot això per a un Principatí com jo?

Xilxeiro, podem continuar parlant a val.com, si vols. Jo no tinc cap rancunia ni pretenc fer adoctrinament de cap pensament. Cadascú és lliure però crec que ja vaig deixar clar a Val.com que jo estic per la unitat de la llengua i pel PPCC.

Però, respecto absolutament les opinions dels valencians (i també catalans) que no pensen com jo...bé totes no. Els assuls i els gonelles no vull ni vore´ls.

Així que no cal fer més marro amb aquesta questió. Ni soc cap infiltrat del Webmestre ni rés.

A més, si fos un infiltrat no hauria utilitzat el mateix nick.

Adéu!

Última edició per TirantLoNegre (13-12-2010 19:39:05)


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#6 13-12-2010 20:18:48

Tombatossals
Membre

Re: Resposta a Ernest Alagarda (Xilxeiro, un dels responsables de val.com)

Perquè no es deixeu d'atacs personals entre les dos pàgines, que no som tots valencians i volem el mateix, que és estimar i cuidar el nostre país?
Per la meua part jo no veig cap utilitat al que esteu fent ni en una ni altra pàgina, així que jo no pense clavar-me en aquest joc.

El que si que he vist a aquesta pàgina que m'agradat és la campanya SOM VALENCIANS, NO LEVANTINOS a la qual propose que recoltzem per la nostra part.

Última edició per Tombatossals (13-12-2010 20:19:31)


"Assumiràs la veu d'un poble,
i serà la veu del teu poble,
i seràs, per a sempre, poble."

Desconnectat

 

#7 13-12-2010 20:24:47

TirantLoNegre
Membre

Re: Resposta a Ernest Alagarda (Xilxeiro, un dels responsables de val.com)

PErò si això és el que jo dic. Dividits restem. Units sumem.

Quin problema hi ha doncs?


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#8 13-12-2010 20:43:43

Webmestre
Administrador

Re: Resposta a Ernest Alagarda (Xilxeiro, un dels responsables de val.com)

Tombatossals i Tirant, des d'eixa pàgina suposadament, "amiga", han tingut una actitud totalment hostil envers nosaltres des de pràcticament els inicis de la nostra web.

El que no tinc per què aguantar són atacs directes a la meua persona, tot perquè el Sr. Ernest està obsessionat amb un tal Roder. Com tampoc tinc per què aguantar que eixe individu diga que Tirant és un "talp" meu. I tantes i tantes coses.

Front a això, tenim el dret i l'obligació de defensar-nos. O com a mínim de clarificar la veritat i les coses, perquè si no, sols resta la seua versió dels fets.

Qui fa una cosa, ha d'acceptar les seues conseqüències. O dit d'una manera, abans de fer quelcom, que s'ho pensen, i si no que no ho facen.

Desconnectat

 

#9 14-12-2010 16:06:01

TirantLoNegre
Membre

Re: Resposta a Ernest Alagarda (Xilxeiro, un dels responsables de val.com)

Webmestre, no val la pena fer-nos mala sang amb això. Nosaltres som PPCC i ells discrepen. Doncs ja està tot dit.

Jo particularment no em posaré amb el Xilxeiro. Si és un administrador de l´altre foro llavors ho té fàcil amb mi. Que em baneji si creu que soc una amenaça.

Endavant i força als PPCC. Som una nació!

Per cert que l´article sobre el Manuscrit de Greuges de Caboet el vaig penjar fa temps en aquest forum. Us va agradar?

Última edició per TirantLoNegre (14-12-2010 16:07:48)


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#10 14-12-2010 16:40:50

PALAMOS
Membre

Re: Resposta a Ernest Alagarda (Xilxeiro, un dels responsables de val.com)

Està escrit a la història que els catalans (principatins, valencians i illencs hem de passar aquesta batussa. No defallim, nosaltres som catalans i és aquesta condició la que ens ha permès no desapareixer com a poble encara.
Tot arriba i cert dia, esperonats per l'empenta del Principat, illencs i valencians faràn el que els pertoca per sortir d'aquest jou castellà que amb tanta força imprengna les seves terres.
Som un aNació! Els PPCC! València és Catalunya, Catalunya és de ses Illes, ses Illes són València...és prou clar! smile


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#11 14-12-2010 18:52:20

Almogaver.cat
Membre

Re: Resposta a Ernest Alagarda (Xilxeiro, un dels responsables de val.com)

Caram Tirant... L'has fet grossa noi.
Potser que et nomenem: "Tirant lo Blau"
  Voldria dir en referencia a aquest post;  que no es pot comparar en absolut.
{una blavera web, fundada per un fatxa reCHionalista i GAV-vero (ex...segons diu ell), creada i recreada en el esperpent del ReCHionalisme (bien entendido), la mentida i la permanent mobilització general, per evitar que els furton el Turró de Xixona i per ofertar mes glories, a la Tardo-colonial metròpoli}
... Amb la Web Antiblavers info. En sembla, una comparació, mes que ridícula.
Nomes tenim que mirar: LA GALERIA d'antiblavers.info, La diferencia, es cultural i patriòticament formidable.
En quant a la tronada i paranoica mania d'algú, d'associar en Webmestre, a en Roder:
(Amb tots els respectes per en Roder)... Em grinyola i es franca i grosserament ridícula.
Nomes tenim que veure la redacció d'un i del altre; per notar que son dos caràcters i maneres de argumentar i d'anar per la vida, completament diferents

Última edició per Almogaver.cat (14-12-2010 20:08:56)

Desconnectat

 

#12 14-12-2010 22:22:02

TirantLoNegre
Membre

Re: Resposta a Ernest Alagarda (Xilxeiro, un dels responsables de val.com)

Cara´m Almogaver, lo de blau no anirà amb segones, eh maco. Mira que l´assul no em va gens...


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#13 14-12-2010 23:18:04

Tombatossals
Membre

Re: Resposta a Ernest Alagarda (Xilxeiro, un dels responsables de val.com)

Webmestre si tens proves que t'ataquen directament a la teua persona denúncia'ls i no et calfes més el cap. El problema ací és que si ells fan i nosaltres els seguim el joc no anem enlloc.

Què opineu d'eixa campanya, ens unim des de Antiblavers.info?


"Assumiràs la veu d'un poble,
i serà la veu del teu poble,
i seràs, per a sempre, poble."

Desconnectat

 

#14 14-12-2010 23:20:50

TirantLoNegre
Membre

Re: Resposta a Ernest Alagarda (Xilxeiro, un dels responsables de val.com)

PEr mi fir-mo ja! La unió fa la força.


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#15 15-12-2010 23:53:38

Webmestre
Administrador

Re: Resposta a Ernest Alagarda (Xilxeiro, un dels responsables de val.com)

Tombatossals, ací l'únic que provoca, falta el respecte i acusa de coses falses (començant per dir que en Tirant és "un talp del Roder") és Ernestet, qui a més amb aquesta obsessió envers "el Roder" demostra que no està molt equilibrat mentalment que diguem. No és qüestió de denunciar-lo o no, és una mínima qüestió d'educació i decència, cosa que Ernest demostra que no en té.

Però com en aquest fòrum no practiquem la censura, continuarem desenmascarant el fals "valencianisme de construcció" d'eixa web.

I ho senc, no estem en el seu mateix vaixell. Nosaltres defensem els PPCC i en eixa web dediquen gran part de les seues energies a atacar aquesta idea (i a no fer res, o poc, contra el blaverisme).

Si alguns voleu afegir-vos individualment a eixa campanya que dius, doncs endavant, però la nostra web no volem tenir res a veure amb eixa web de xiquets neoblavers, alguns d'ells bastant estúpids, com Ernestet.

Desconnectat

 

#16 16-12-2010 09:09:13

TirantLoNegre
Membre

Re: Resposta a Ernest Alagarda (Xilxeiro, un dels responsables de val.com)

Hola macos, no cal corre més. M´han banejat perque he dit al Xilxeiro (al trellat i al carabassa també) que són uns neoblavers.

M´han botat ràpid. A més no se qui és aquest tal Rodet. Diuen que soc la seua ombra, casumlolla! si ni tan sols se qui és aquest xiquet!

Em sembla que les nostres posicions són irreconciliables, car ells amb la excusa de dir-li a la llengua valencià, la qual cosa és del tot acceptable, el que realment mostren en les seues intervencions és que tendeixen a la separació de la llengua. Per això els he expresat la meua disconformitat en aquest tema.

Així doncs, el meu periple per val.com ha acabat.

Salut i força a tothom.

Última edició per TirantLoNegre (16-12-2010 09:31:55)


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#17 16-12-2010 09:26:41

saforenc
Membre

Re: Resposta a Ernest Alagarda (Xilxeiro, un dels responsables de val.com)

No se ni per a que entres si la mitat estan tocat de l'ala.

Val.com sou un tall de mamarratxos.

Desconnectat

 

#18 16-12-2010 17:22:16

Toni_M
Membre

Re: Resposta a Ernest Alagarda (Xilxeiro, un dels responsables de val.com)

Si t'avorrreixes tirant, llegeix, no perdis el temps entrant a coses com aquestes. Llegeix, no com altres que es creuen "la alegría de la huerta" xD

Desconnectat

 

#19 16-12-2010 17:34:52

saforenc
Membre

Re: Resposta a Ernest Alagarda (Xilxeiro, un dels responsables de val.com)

nice one Toni_M

eixa frase es un autentic "monster-kill" xD

mal trol el tipo este jejejejejjejeje

Desconnectat

 

#20 16-12-2010 20:31:47

TirantLoNegre
Membre

Re: Resposta a Ernest Alagarda (Xilxeiro, un dels responsables de val.com)

No cal ni llegir, encara estan discernint el nom de la llengua, "y la casa sin barrer" com diuen els castellans. La llengua és català i les seves variants són Valencià, Barceloní, etc, etc,etc...

La llengua som tots per que tots la parlem, punto y pelota.

El que s´ha d´escoltar d´un tal carabassa:

Carabassa escrigué:

"A banda, Sanchis Guarner es limita a constatar una obvietat (que calia constatar en el 1981, any en què les obvietats més elementals eren amenaçades amb bombes): una llengua, efectivament, pot rebre diferents denominacions segons el territori on es parle. De fet, em retracte del que havia dit adés: probablement, Sanchis Guarner no errava amb l'exemple que volia donar del flamenc i l'holandés, sinó que, repetisc, constava l'evidència: a Flandes sempre -sempre- li han dit "flamenc". Cosa que no vol dir que no se'n puga dir d'una altra manera en altres àmbits, com tu afirmes que deia "ben clar" (XD). I tampoc no està prohibit que el nom oficial siga el del veí 
A més a més, el cas flamenc encara ens dóna més sorpreses. És totalment factible i legítim parlar del "flamenc" com una llengua diferent de l'holandés. Estem en l'àmbit germànic i en una àrea ben concreta en què totes les llengües són constitutives. És a dir, hi ha una evolució ininterrompuda de la llengua a Flandes. Un flamenc unflat de les glòries flamenques i que entenguera el nacionalisme d'una manera totalment aïllacionista i autàrquica podria preguntar per què el "flamenc" ha de ser "holandés" si l'"holandés" no és "baix alemany"? A més, l'afrikaans és una llengua reconeguda! I el luxemburgués! I per què nosaltres no? És que som menys guapos?. I tindria més sentit -dins dels destarifos- que quan els nostres blaverets de torn de sobte se'n recorden que hi ha una cosa que es diu occità.
I és que ací estem en un àmbit romànic i, a més a més, de dialecte consecutiu, no constitutiu. A les antípodes, vaja. És a dir, amb un marge de maniobra científic quasi inexistent voleu fer el que no han fet -i per això els ha anat bé- els flamencs amb un marge prou ample. De categoria!!

"

Això que vol dir? en el meu llenguatge vol dir que com que ells no són Catalans i només van adquirir la llengua, poden establir estatus de llengua a la variant valenciana de la llengua. És a dir secessionisme de la llengua. Així si que anem bé donc, més merda a la que ja tenim. No teniem prou amb els blavers i els gonelles que ens ha sortit una nova subespècie de neoblaver.

El xaval PPCC que li contesta està flipant en colors "Eh! que potser m´he ficat a Valenciafreakdomm? o que?" goiteu:

PPCC escrigué:

Jo parle català, encara que depen de la situació li puc dir, valencià o català.

Es clar, el xaval flipa en colors, així que li deixa ven clar que ell parla català i només català, és a dir el mateix que parlem al nord.

Aleshores entro jo al drap i li especifico clarament a en carabassa and company (trellat i xilxeiro) que són neoblavers i que gràcies a ells valència tindrà 4 llengües en el futur (blaver, neoblaver, català i espanyol). En PPCC i jo parlarem català com la majoria de valencians, però en Carabassa (trellat i Xilxeiro) acabarant parlant neoblaver, la nova llengua sorgida.

Així que el Xilxeiro se li gira el cap i m´amonesta:

xilseiro escrigué:

Tirant, aixó que acabe de citar demostra que ni t'has enterat de la pel·lícula ni et vols enterar i sols vols fer mal, com ja suposava des d'un principi, com a bon talp del roder que eres. O ho retires o estàs al carrer. S'ha acabat la broma. I després ves a plorar-li al Roder o a riure't amb ell. Me la súa.

Aquí els que no s´entere de la pel.lícula ets tu. Jo ja n´he tingut prou amb les gilipollades d´eixa web. Au! A parir panteres!

Última edició per TirantLoNegre (17-12-2010 12:30:39)


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Debat general
  •  » Resposta a Ernest Alagarda (Xilxeiro, un dels responsables de val.com)

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.