#1 23-11-2010 22:12:39

Webmestre
Administrador

Fracàs d'España2000 a Benimaclet

Mireu aquest link.

Malgrat la pasta que s'han gastat fent propaganda per València, sols aplegaren unes 50 persones el 19 de novembre, en una mani que era clarament provocativa.

Per això, com estaven rabiosos, dies després intentaren intimidar la gent del bar nacionalista Terra, amb el president d'España2000 José Luis Roberto al capdavant, però les forces de l'ordre acudiren immediatament.

Ut sementem feceris, ita metes (Allò que sembres recolliràs).

Desconnectat

 

#2 23-11-2010 22:20:10

Toni_M
Membre

Re: Fracàs d'España2000 a Benimaclet

Quin fàstic em fa "el cojo"...

Desconnectat

 

#3 23-11-2010 22:21:19

saforenc
Membre

Re: Fracàs d'España2000 a Benimaclet

aps, i jo que pensava que anava disfressat de German Monster, el que fa la ignorància, xe ...

no vaig a tirar de photoshop, no vaig a tirar de photoshop ...

Desconnectat

 

#4 25-11-2010 11:15:11

TirantLoNegre
Membre

Re: Fracàs d'España2000 a Benimaclet

Caram macos!, perdoneu la meua ignorància principatina. M´assemblat veure banderes assuleres a part de les Espanyoles, m´equivoco!

Podriem dir, per tant, que també i hi havien blavers? Ho dic per que ja no se qui és qui. Ací al video sembla que els blavers estan barrejats amb els Fatxendes espanyols. Per tant, podriem assegurar que ser un Fatxenda Espanyol al País Valencià és ser Blaver i a l´inrevés?

Ja no parlo dels Neoblavers com en Polisero, que penso que són independentistes valencians però que no creuen en els PPCC. Suposo que aquests no podrien ser-hi en aquest video, evidentment.

Tinc una barreja considerable de idees des que estic amb vatros.

La meva conclusió és que els PPCC tenim un problema greu. Sóm 4 arreplegats i a sobre estem dividits. El Principat no és una excepció car tenim una bona amanida de partits independentistes a banda d´ERC i açò ens passarà factura. Sóm com els xinesos a l´època del Emperador Amarillo (sempre dividits i guerrejant entre mosatros). Al final el nostre Parlament semblarà un collage de colors i ningú es posarà d´acord en les questions que realment ens afecten com a ciutadans.

Un bon merdé tot plegat!


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#5 25-11-2010 11:23:01

PALAMOS
Membre

Re: Fracàs d'España2000 a Benimaclet

No estic d'acord Tirant lo negre, com més partits polítics entrin menys partitocràcia hi haurà. i obligarà a fer més pactes i enteses.

Apart, al Principat, aquestes eleccions han obligat a definir-se als partits. Ja hi caben ben poques d'ambigüetats i cadascú ha hagut de posicionar-se davant de les eleccions. Elevar en aquest primer pla el tema de la independència, fa 10 anys era impensable. Això ja és quelcom de bó.

hagués estat genial que s'hagués crat una gran coalició, però per diversos motius que ara tampoc vull entrar a valorar-los per que és molt extens, no s'ha produit. Mira-ho desde una bona òptica. ara tens tres opcions "netament" independentistes: SI, ERC i Reagrupament. Vota el que et digui el cor. Si realment s'hi senten i la volen la independència, crearàn acords parlamentaris per a fer pressió.

Abandonem el victimisme. Una cosa són els polític i altre el poble. Som capaços de moltes coses al marge del sistema: manifestació massiva del 10-J, referèndums independentistes que de moment han aplegat 630.000 persones amb un gran voluntariat...poc a poc anem posant les coses al seu lloc i el resultat d'això és que el PSC ha hagut de dir clar que ells de independència res de res, CIU amb mil eufemismes ha hagut de deixar clar que no, però sí, etc...

la gran llàstima és que sé de bona tinta que moooolts votants de CIU si es fes un referèndum votarien SI, però les opcions alternatives polítiques no els crea confiança i acaben votant el peix al cove.

No diré allò de "sense valència no hi ha independència", però si: "sense CIU serà difícil la independència.
Per que CIU + ERC + SI + ICV= majoria parlamentaria per declarar UNILATERALMENT la independència.

Última edició per PALAMOS (25-11-2010 11:28:21)


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#6 25-11-2010 12:42:25

TirantLoNegre
Membre

Re: Fracàs d'España2000 a Benimaclet

"la gran llàstima és que sé de bona tinta que moooolts votants de CIU si es fes un referèndum votarien SI, però les opcions alternatives polítiques no els crea confiança i acaben votant el peix al cove."

En part tens raó però sols en part. No tothom a CiU n´està per la Independècia. Pensa que la branca de Unió Democràtica (Duran i Lleida) només està per l´Estat Confederal.

"Per que CIU + ERC + SI + ICV= majoria parlamentaria per declarar UNILATERALMENT la independència."

Bé, crec que eixa unió només tindria en comú la questió identitària però res mes. Seriem molts independentistes i molts catalanistes (que no volen la independència ara per ara) junts. Aquest és el problema del que jo parlava. Estem en guerra civil de idees sobre la questió identitària i no ens posem d´acord en res. Ací cadascú va a la seva i els partits politics estan plens de personalismes que ens condueixen a ser una nació dèbil.

És per això que en Artur Mas no ha volgut posicionar-se cap a la independència ja d´entrada. Per la fractura social que es produïria. Fractura política i fractura social.

Personalment crec que votar SI o Reagrupament és llençar el vot a les escombraries. ERC no acceptaria pactes amb aquests senyors extranys. I més en Carretero que ha estat un forúncul al cul de ERC en un moment en que la questió demandava disciplina de partit.

Està difícil posicionar-se en contra de l´Estat quan només sóm una colla de arreplegats en guerra civil.

Última edició per TirantLoNegre (25-11-2010 12:46:02)


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#7 25-11-2010 14:51:13

PALAMOS
Membre

Re: Fracàs d'España2000 a Benimaclet

"Personalment crec que votar SI o Reagrupament és llençar el vot a les escombraries. ERC no acceptaria pactes amb aquests senyors extranys. ."


Ha ha, perdona que discrepi, ERC farà pactes amb qui convingui. Ja ho ha fet amb el PSOE no ho farà amb d'altres organitzacions independentistes.

per altra banda no els considero pas estranys com dius Carretero i Laporta. Més aviat senyors que posen mans a la feina en aquest espectre polític català que és ple de papanates i mesells.

Un salut!


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#8 25-11-2010 16:19:51

Webmestre
Administrador

Re: Fracàs d'España2000 a Benimaclet

Hem començat parlat d'un tema i s'ha acabat un altre he he.

No passa res, això és normal als fòrums i és un símptoma de la vitalitat de la web.

Sobre Reagrupament, reconec que no me són simpàtics: Han renunciat als PPCC, són amics de neoblavers ací al PV i sobretot crec que els actuals admins del Racó Català (que han tirat a perdre eixa web, que abans era magnífica), simpatitzen amb Reagrupament. D'altra banda, en provenir d'ERC, crec que són massa anti-ERC, i això no és bo.

Laporta ha aportat il·lusió (i pasta, que també va bé, anem a ser sincers) a l'independentisme, però cal ser caut...dirigir un partit o un govern no és el mateix que dirigir el Barça. Tinc por que acabe siguent una versió nostrada de Berlusconi (empresari ficat a polític).

En fi, després de diumenge obrirem més fils sobre les eleccions al Principat (o si voleu obrir-ne ara, doncs endavant).

Desconnectat

 

#9 25-11-2010 17:55:04

Toni_M
Membre

Re: Fracàs d'España2000 a Benimaclet

Jo donaré el meu vot al Laporta.

Desconnectat

 

#10 25-11-2010 20:20:10

PALAMOS
Membre

Re: Fracàs d'España2000 a Benimaclet

Jo també votaré Laporta.

I bé perque no acabi de desvirtuar-se el fil, que parlava d'homínids neandertals: Patraña 2000, feu pena! Per que no ho deixeu correr ja assassins, si només quedeu vosaltres he he

Última edició per PALAMOS (25-11-2010 20:21:36)


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#11 25-11-2010 22:47:06

TirantLoNegre
Membre

Re: Fracàs d'España2000 a Benimaclet

Palamós sento discrepar i sinó al temps,

El missatge d´en Laporta no està arribant. En Carretero menys encara. Per aquí ningú no sap quí és aquest individu. Si li preguntes a algú del meu barri per SI et dirà que no sap que és això. Menys encara per Reagrupament. Els missatges d´aquests senyors no arriben al gruix de la població. El cinturó roig (Area Metropolitana de Barcelona i rodalies) és el reflex de la plena ignorància d´aquestes noves opcions polítiques. Si ja és difícil que per aquí guanyi una opció política de solvència com és CiU, menys encara les opcions aventureres.

En quant a Carretero, penso que ja és un cadaver polític abans de començar. D´en Laporta no m´atreviria a dir tant pero en penso que no en treurà més d´un diputat si és que en treu alguna cosa. D´en Albert Rivera, el nostre enemic ocult, haig de dir que és un paio que fa patxoca en la gent (sobre tot castellanòfils). Crec que, desgradiàdament per a nosaltres, en treuran rendiment, sobre tot a Barcelona.

Respecte als pactes de ERC amb el PSC, era el que tocava fer en eixe moment, i huí crec que ningú no entendria un pacte igual en la situació actual. D´altra banda penso que ERC no pactaria mai amb Carretero ni amb Laporta, més que res perque aquests senyors van decidir montar-se un partit polític independentista de dretes, i això fa mal.

Jo sóc independentista, però no votaré ERC (i menys les opcions noves) ja que crec que ni Catalunya ni Espanya no estem madurs per a un procés d´independència i es podria produïr una fractura social. El meu vot se n´anirà per CiU que està realitzant aquest procés gradualment i com cal, sense corredisses d´última hora.

D´aquí a 4 anys ja vorem que passa.


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#12 26-11-2010 16:11:02

Webmestre
Administrador

Re: Fracàs d'España2000 a Benimaclet

Tirant, crec que m'has convençut, si jo fóra principatí també pensaria com tu potser.

Compte, no estic fent popaganda per cap partit, és la meua i sols la meua opinió.

Sobretot, com ja vaig exposar en un fil al voltant de l'11-S, l'actual independentisme té un gran punt feble, que és l'exèrcit espanyol. Si hom proclama la independència, aquest intervindrà, i el Principat no està en condicions de fer-li front. No vull ser derrotista, sinó realista, i l'última cosa que voldria seria un bany de sang de gent de la meua nació. Tampoc no crec que cap país important intervinguera a favor nostre.

Però bé, insistisc que és la meua i sols la meua opinió, respecte totalment qui defense altres opcions i/o crega que la independència immediata del Principat de Catalunya és viable.

Desconnectat

 

#13 26-11-2010 17:22:33

Toni_M
Membre

Re: Fracàs d'España2000 a Benimaclet

També potser que si l'exercit espanyol actua, vinguin de fora a ajudar-nos... posats a imaginar big_smile

Desconnectat

 

#14 26-11-2010 17:23:20

PALAMOS
Membre

Re: Fracàs d'España2000 a Benimaclet

Webmestre: Primerament caldria veure el transcors dels esdeveniments. Potser és parlar per parlar, però diversos analistes internacionals que han valorat el conflicte coincideixen en posar en dubte l'intervenció militar espanyola. Ganes en tenen, no t'ho nego. Però si aquest procés es fa com cal fer-lo, assolint cada volta més massa social afí, és reconegut el dret a l'autodeterminació de totes les nacions d'Europa, i Catalunya no és el Sahara, no ens deixarien de la mà del diable (hauria de dir de Déu, però com són els patrañols..he he)
La UE no ho toleraria, i entre d'altres nacions Kosovo ha assolit, encara que de manera controvertida la seva llibertat.

I tornant una mica més al món real (per desgràcia) discrepo que l'opció més realista o de "seny" sigui entregar el vot a CIU. Es una opció "nacionalista" potent, sort en tenim d'això almenys al Principat, mal que em dolgui que no sigui així al País Valencià, però per algú que desitja una regeneració política i la independència és impossible regalar el vot en auqetsa formació en forma de vot (in)útil. 200 anys més de "el peix al cove" com es diu per aqui?? Impossible! demogràficament els catalans estarem diluïts, ja que com la resta d'espanya la nostra natalitat és molt baixa i la dels foranis la dobla o triplica (això ja és un alttre tema).
Tirant, està per veure les teves previsions electorals. Sincerament crec que el pessimisme rebassa una mica el llindar de l'objectivitat quan dius que pràcticament ni SI ni reagrupament se'ls veurà pel Parlament.

Tot depén de l'entorn que et moguis, és clar. En el teu sembla que no es percebi, però en el meu conec moltíssimes persones que votaràn SI, ja que no tot és Laporta. Hi ha altres persopnes molt vàlides. Es un vot de càstig també. la meva conciència em diu que hauria de votar ERC com a vot "útil", però mai perdonaré que aquesta plataforma hagi fet a un espanyolista merdós de President de Catalunya, ho sento. Diguem etnocèntric, t'ho accepto. Però no puc.

Si m'equivoco mala sort, però crec que entrarem al Parlament amb 3-5 diputats. I nostre gran estadísta Alfons Lopez Tena posarà a ratlla a tots els tardo-franquistes que tenim clavats a la nostra cambra parlamentària.

Si votes a CIU cap problema, almenys, i sento ser groller farem fora al maleït Montilla. Com diu un amic meu: "Sóc una rata...però no sóc sociata" tongue

Un salut!


PD: Ah, Tirant! i això que Solidaritat Catalana és un partit de "dretes", m'agradaria que m'aportessis arguments ideològics que així ho confirmin, perque sincerament ho trobo una patinada per part teva. I no et dic això en mala intenció de veritat, però m'agradaria saber en què et bases per titllar-los de dretans...

Última edició per PALAMOS (26-11-2010 17:28:36)


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#15 26-11-2010 17:28:25

Toni_M
Membre

Re: Fracàs d'España2000 a Benimaclet

PALAMOS escrigué:

Tot depén de l'entorn que et moguis, és clar. En el teu sembla que no es percebi, però en el meu conec moltíssimes persones que votaràn SI, ja que no tot és Laporta. Hi ha altres persopnes molt vàlides. Es un vot de càstig també. la meva conciència em diu que hauria de votar ERC com a vot "útil", però mai perdonaré que aquesta plataforma hagi fet a un espanyolista merdós de President de Catalunya, ho sento. Diguem etnocèntric, t'ho accepto. Però no puc.

Penso exactament com tu, tot i que el meu motiu per a càstig d'ERC inclou que hagin blindat els correbous a Catalunya.

Desconnectat

 

#16 26-11-2010 17:30:23

PALAMOS
Membre

Re: Fracàs d'España2000 a Benimaclet

celebro coincidir amb tu Toni_M smile

Per cert ets del Principat, però de quina província? o...vegueria hauriem de dir ja? tongue

Última edició per PALAMOS (26-11-2010 17:30:40)


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#17 26-11-2010 17:32:19

Toni_M
Membre

Re: Fracàs d'España2000 a Benimaclet

Crec que surt al perfil i que ho vaig dir en un fil, Vallès Occidental, al costat de Sabadell.

Desconnectat

 

#18 26-11-2010 17:36:37

PALAMOS
Membre

Re: Fracàs d'España2000 a Benimaclet

Encantat, jo natural de Palamós, tot i que visc a Barcelona ciutat, un salut! smile


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#19 26-11-2010 18:34:00

TirantLoNegre
Membre

Re: Fracàs d'España2000 a Benimaclet

Webmestre, lo de la intervenció de l´exercit donaria per un nou fil. Ara per ara, sota el paraigües europeu, ho veig difícil, però segons el que passés a Europa (una trecadissa de la Unió Europea per qualsevol motiu), tornariem a tenir la vella Castella reclamant territòris, i qui sap sinó també els Francesos. El problema del Principat arrenca des que Guifré el Pilós rendia pleitesia als Francs, per tal de defendren´s dels sarrains. I després vam haver de ajuntar-nos amb Castella per tal de defensar-nos dels Francesos. Total, que si no són uns seran els altres.


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#20 26-11-2010 18:52:33

TirantLoNegre
Membre

Re: Fracàs d'España2000 a Benimaclet

Palamós, respecte al tema demogràfic, crec que si fem bé la feina d´inmersió cultural i llingüística, aquests nouvinguts seran iguals que la població autòctona. De fet, penso que la inmigració és un fenòmen positiu. Jo sóc un exemple, i el Toni_M un altre.

El problema és fer bé la feina d´educació, com no és el cas de l´actual legislatura del PSC amb l´Ernest Maragall de conseller, que deu ni dó lo malament que ho està fent. Els xiquets i xiquetes no surten amb prou nivell, ni de llengües, ni d´història, ni de res. Ara per ara crec que són els de pitjor nivell a tot l´Estat espanyol. Una vergonya per al nostre Païs. És tota  una generació que s´ha perdut. En aquest sentit penso que CiU ho pot fer molt millor.

Les generacions de Ni-Nis (ni treballo ni estudio) que tenim són l´exemple més clar del que estic parlant. Aquests són carn d´adoctrinament castellanòfil (ja heu vist l´última jugada del Montilla, fent contractes de formació per als ni-nis, mentre que els xiquets que surten de les universitats i els instituts de secundària i que s´ho ha currat, s´han de fotre). Eixos, donat el seu curt nivell d´alfabetització és el que realment fa por. Que les generacions de calatans futures siguin una colla d´arreplegats i curts de gambals. Eixos nois i noies de la generació de Gran Hermano, la Roja, etc...

Però si ens deixen fer la feina que ja va iniciar en Jordi Pujol, crec que no hem de tenir por de res.







.


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.