#1 07-10-2008 20:29:55

AguaitantPV
Membre

El 9 d'octubre, vine a la processó cívica!

Un any més, s’apropa el 9 d’Octubre, Diada Nacional de tots els valencians i per tant cita ineludible per a qualsevol valencianista.

L’any passat, tant el Bloc Jove com usuaris de Valencianisme.com, acompanyàrem la Senyera en el seu recorregut, amb pancarta pròpia. Els que assistírem, no podem amagar que va resultar, al remat, una experiència molt positiva.

Enguany, el valencianisme de construcció, ha de tornar a estar present. Perquè no volem que la nostra presència siga una anècdota sinó que es convertisca en una tradició, i perquè tenim dret a celebrar el 9 d’Octubre, vos convidem a assistir amb nosaltres a la Processó Cívica, baix el lema: “Construïm el Valencianisme. 9 d’Octubre, Diada Nacional”.

Volem que siga una convocatòria ampla, sempre fent cas de les següents condicions:

1- No anem amb ànim de provocació i volem procurar la major seguretat possible. Per això, (i encara que entenem que la nostra mera presència ja serà entesa per alguns com una provocació, la qual cosa és inacceptable en una societat democràtica) només assistirem amb símbols tradicionals de la Processó Cívica dels últims anys: senyeres amb blau (ja siguen coronades o estrelades nacionalistes valencianes) senyera coronada estrelada

2- Per assistir heu de contestar este fil i rebràs la convocatòria oficial amb la data i el lloc per missatge privat. Procura mantindre la discreció per evitar problemes.

3- Qualsevol dubte, posa’t en contacte per mail amb noudoctubre2008 (arroba) gmail.com

Esperem que et sumes a nosaltres i celebrem tots junts la nostra Diada Nacional.

El 9’Octubre, com tots els dies,
CONSTRUÏM EL VALENCIANISME.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.