#1 30-08-2008 16:23:18

golet
Membre

Gran acció del GAV Gandia XDDDDD

Copie íntegrament el text d'un paperet que vaig trobar l'altre dia per terra al Grau; crec que ho havien ficat pels cotxes, o a les coses, no ho sé.
Està escrit per una banda en castellà i per l'altra en llengua imaginària. Jo copie ací la part en blaver, que és més divertida :-)
No té desperdici, eh??

"DES DEL GRUP D'ACCIO VALENCIANISTA GANDIA I DEL VALENCIANISME GANDIENS EN GENERAL FEM UN CRIDAMENT A TOTS ELS CIUTADANS DEL GRAU DE GANDIA PER A QUE NO LLOGUEN LES SEUES PROPIETATS A ESTUDIANTS CATALANISTES, ESTAN DESTROZANT EL MOBILIARI URBA DE LA PLAJA I EL GRAU AIXINA COM NUMEROSES PARETS PRIVADES I PARTICULARS, ESTOS ESTUDIANTS ADEMES DE QUE NO VENEN A ESTUDIAR NO TENEN CAP RESPECTE PER GANDIA O PER LA CULTURA VALENCIANA EN GENERAL, S'HAN INSTALAT EN GANDIA PER A CATALANIZAR A TOTS EL ESTUDIANTS I ELS QUE NO VOLEN PENSAR COM ELLS SON AUTOMATICAMENT MARGINATS I PERSEGUITS.
NO N'HI HA DRET A QUE ESTA GENTOLA SE FAJA EN EL CONTROL DE LA UNIVERSITAT DE GANDIA, AIXINA COM DELS VOLTANTS DE L'UNIVERSITAT GREUMENT DETERIORATS PER ESTA GENT QUE NO TE MIRAMENT PER LA PROPIETAT AGENA, ASI QUE CIUDADANS DEL GRAU I PLAJA PERFAVOR NO LLOGUEU A ESTUDIANTS CATALANISTES."


Hale, ahí queda eso XDD


M'encanta que al mateix text aparega "la universitat" i "l'universitat", o "ciutadans" i "ciudadans"; per no parlar de "gandiens" XDDDD "destrozant" "numeroses" o la gran "AGENA" (en castellà també ho han escrit així de bé). Tot això per no parlar de que l'autor d'això no té ni pajolera idea de puntuar un text o donar-li una forma mínimament coherent. Està clar que a més a més, és una persona que no parlar el valencià per a res, ja que escriure "cridament", "gandiens" o "así que" és de ser absolutament curt de mollera.

I ja, a banda del riure que provoca llegir bajanades com eixa, està eixe odi cap a tot, ja dut fins a uns límits que jo no coneixia, així com la paranoia de "som automàticament marginats i perseguits" si no pensen com els catalanistes... però què dius, pirat?! I no sé què diuen de destrossar el mobiliari urbà, fer-se amb el control de la universitat...


Sincerament, pa flipar, m'imagine que la majoria de gent que s'haja trobat el paperet ni tan sols li pararà atenció durant cinc segons, ja que costa realment entendre eixa sintaxi de xiquet de preescolar, però qui és capaç de sentir eixe odi tan irracional i estúpid, no pot ser bona persona, així de clar.

Passeu bon final de l'estiu, bonicos!

Desconnectat

 

#2 31-08-2008 01:01:24

Re: Gran acció del GAV Gandia XDDDDD

Jo estic fart de la gent esta que només son que acòlits d'España2000 que mai parlen valencià i fan dir que el parlen. Per exemple, anant cap a Benirredrà hi ha una pintada d'estos subnormals que posa "Som valencianSS" amb la grafia de les SS hitlerianes, o per exemple posen "Payasos Catalans" amb el palet de la "y" al revés o també posen "per defendre nostres interesos" traduint directament del castellà sense posar "els" davant de "nostres interessos" o fan la bandera blava amb 3 o 2 ratlles roges només o posen "vixca lo regne, viva españa"...

Primer que són analfabets i segon que no saben parlar valencià i fan com si foren els aborigens.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#3 31-08-2008 02:32:45

puka
Administrador

Re: Gran acció del GAV Gandia XDDDDD

LOL ; No, no té desperdici, com tot el que fan...

Desconnectat

 

#4 04-09-2008 14:25:52

AguaitantPV
Membre

Re: Gran acció del GAV Gandia XDDDDD

Estos no saben ni en el món en el que viuen.

Eixiu de casa i conegueu gent, collons! xD

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.