#1 06-07-2008 17:04:48

Laureta
Membre

S'estrena un bloc

S'estrena un bloc que vol convertir-se en una eina de referència dins l'opinió política sobiranista


http://www.elsingulardigital.cat/cat/img2/nou_blog_185.jpg



Amb l’actual escenari polític tan remogut, ha nascut un nou bloc que té com a eix central el sobiranisme i el seu nom és El Bloc Gran de la Sobirania. Els ideòlegs d’aquest espai virtual aspiren a convertir l’espai virtual en una eina de referència dins l’opinió política sobiranista i a demostrar que la unitat d’acció per la sobirania és possible.

En l’escrit de presentació han anunciat que la pàgina neix en “un moment decisiu per a l’evolució política de la nostra nació; en un estiu de congressos nacionals per a tots els partits; en un moment de gran tensió política a causa de la sentència del Tribunal Constitucional, del termini per a l’acord de finançament que exigeix l’Estatut i davant la consulta popular que el Parlament basc ha aprovat per al proper 25 d’octubre”.

Aquest projecte està constituït per set blocaires: Joan Arnera, Manel Bargalló, Enric Canela, Xavier Mir, David Morgades, Josep Sort i Víctor Terradellas. I la feina dels blocaires està distribuïda de la següent manera; cadascun d’ells té un dia de la setmana assignat per escriure un apunt sobre l’actualitat política de Catalunya, així doncs, de dilluns a diumenge, la pàgina està en constant moviment.



http://www.elsingulardigital.cat/cat/vi … ?IDN=22908

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.