• Inici
  •  » Miscel·lània
  •  » Esquerra-l'Eliana reclama la valencianització del web de l'Ajuntament

#1 20-05-2008 00:07:11

AguaitantPV
Membre

Esquerra-l'Eliana reclama la valencianització del web de l'Ajuntament

Esquerra-L'Eliana reclama la completa valencianització del portal web de l'Ajuntament de l'Eliana

Esquerra Republicana de l’Eliana, a través del seu secretari Cesc Silvestre, exigeix a l’Ajuntament de l’Eliana la completa valencianització de la pàgina web local com una eina més per a propagar le llengua materna dels elianencs i elianenques. Segons Silvestre, aquest procés ha de complir dos objectius: el donar oportunitat als ciutadans i les ciutadanes de poder informar-se en català i l’aplicació del domini .cat a la direcció de la pàgina web.

El primer punt, segons el representant republicà, és essencial per a una major difusió de la nostra llengua ja que actualment al portal web de l’ajuntament la gran majoria de notícies estan escrites en castellà i ni tan sols té l’opció de canviar al català. Aquest, segons Cesc Silvestre, “és un intent de posar en marxa un fals bilingüisme, que l’únic que provoca és la desaparició de la llengua minoritària, és a dir, la materna dels elianencs i elianenques”.

D’altra banda, des d’Esquerra Republicana - l’Eliana exigim l’aplicació de domini .cat. Un domini que abasteix tot la comunitat lingüística catalanoparlant. Cesc Silvestre ha comentat, “que el municipi de l’Eliana, deuria de seguir l’exemple d’altres municipis valencians com ara Simat de la Valldigna, que ja han aplicat el domini .cat amb tota normalitat”. L’aplicació d’aquest domini, segons el secretari republicà, “serviria per aconseguir dues coses en una: per una banda, una major difusió de la nostra llengua i d’altra concienciar als i les ciutadanes de l’Eliana de l’expansió que té”.


Esquerra Republicana del País Valencià - L'Eliana

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Miscel·lània
  •  » Esquerra-l'Eliana reclama la valencianització del web de l'Ajuntament

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.