#1 25-04-2008 15:14:08

amunt
Membre

Ací vivim, ací lluitem: Diada Nacional del País Valencià

Ací vivim, ací lluitem: Diada Nacional del País Valencià
   
Manifestació: 26 d'abril de 2008
18 hores. Escales de l'IES Jorge Juan
Alacant, Països Catalans

Després de les darreres eleccions generals, el Partit Popular ha revalidat la seua majoria al País Valencià. Davant d’això, la resta de formacions no han sabut donar resposta a l’allau o bé han estat víctimes del vot útil cap a una esquerra espanyola a qui li ha faltat temps per girar l’esquena de nou als Països Catalans.

Però, tenim dret a estar desanimats? Fa una mica més de 300 anys, els catalans resistírem a l’invasor castellà fins l’últim moment, sense caure en el desànim i el derrotisme. Tot al contrari, fa 301 anys, des de Xàtiva,Dénia, Alacant, Vila-real, Barcelona i arreu dels Països Catalans, les seues gents lluitaren amb tots els ànims per  la seua dignitat i per la seua terra.

Les JERPV lluitem avui com ahir, sense deixar-nos la vida, malgrat rebre massa colps impunement. Lluitem ara com fa 300 anys contra els mateixos invasors espanyolistes que ens colonitzen de manera suau però eficient. Les JERPV lluitem, com lluitaren altres fa 300 anys, per la continuitat de les emissions de TV3, i per bastir un veritable espai català de comunicació que integre tots els ciutadans dels Països Catalans. Lluitem per la defensa del territori i contra la demagògia del ciment i el totxo que depreda qualsevol pam lliure del País Valencià. Lluitem, per una llengua que és la nostra, per què el català tinga el lloc que es mereix a les aules i als carrers, al cinema i a la música. Lluitem per no oblidar i perquè la memòria històrica siga un motor per anar endavant. Simplement lliutem  per viure millor.
          www.jerpv.cat

Desconnectat

 

#2 25-04-2008 15:47:39

AguaitantPV
Membre

Re: Ací vivim, ací lluitem: Diada Nacional del País Valencià

http://www.jerc.cat/imat_noticies/paisvalencia/26abril-1-2032.png

Última edició per AguaitantPV (26-04-2008 17:24:19)

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.