#1 03-04-2008 16:07:32

AguaitantPV
Membre

Jornada en defensa de la muntanya de Cullera

12 d'Abril 2008 11:00h

Acció en defensa del territori a Cullera
Es farà un repoblament d’arbres amb espècies autòctones

El proper dissate 12 d’abril l’Assemblea de Joves de la Ribera Baixa (AJRB) durà a terme una nova activitat emmarcada dins de la campanya comarcal en defensa del territori i el patrimoni històric. En aquesta ocasió es durà a terme un plantada d’arbres de diferents espècies autòctones a la muntanya de Cullera.
D’aquesta manera volem denunciar l’estat d’abandonament total que patix el territori de la Ribera Baixa i del conjunt del País Valencià, degut a que els nostres ajuntaments dediquen la immensa majoria dels seus recursos econòmics a les despeses derivades del model de turisme de “Sol i platja”.
Des d’ací també volem recordar que aquest model es vorà molt perjudicat per la crisi econòmica mundial i això portarà com a conseqüències directes l’augment de l’atur i l’augment de la precarietat laboral, amb salaris encara més baixos i un retrocés més gran encara dels serveis públics, com ara l’ensenyament o la sanitat.
Per últim, volem afegir que aquesta acció també s’emmarca dins de la campanya que ha engegat l’Organització de les Nacions Unides (ONU) per a plantar en 10 anys 1.000 milions d’arbres i que servirà per a intentar aturar el canvi climàtic.

Assemblea de Joves de la Ribera Baixa – Cajei
ajriberabaixa@cajei.net
www.cajei.net

Última edició per AguaitantPV (03-04-2008 22:37:08)

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.