• Inici
  •  » Denúncies
  •  » Una nova agressió feixista, aquesta vegada a Alacant

#1 15-03-2008 17:38:43

AguaitantPV
Membre

Una nova agressió feixista, aquesta vegada a Alacant

El Passat dijous 6 de març, 5 joves d'estètica neonazi agrediren a un membre del Col·lectiu de Joves Comunistes d'Alacant, que també és militant de la Plataforma Antifeixista d'Alacant.

L'agressió es va produïr desprès d'una enganxada de cartells, en un moment en el que el jove s'havia quedat sol. Desde CJC d'Alacant denuncien que aquesta no és la primera agressió que rep un dels seus membres i que en el darrer any el seu local ha estat atacat 5 vegades


A acontinuació reproduïm el comunicat des del Col·lectiu de Joves Comunistes d'Alacant:

Des de fa un temps, a nivell estatal les organitzacions d'extrema dreta vénen reorganitzant-se amb la benevolència del govern de Zapatero. En el conjunt de l'Estat espanyol, cada vegada és més freqüent trobar-se amb els amants de la mort, del racisme, de la xenofòbia, de l'homofòbia… Aquests elements feixistes no són cap problema per al sistema capitalista: amb ells no haurà ruptura alguna.
Davant el ressorgir d'un projecte revolucionari, la crisi econòmica i la cada vegada major mobilització de sectors populars, el sistema els reorganitza com força de xoc davant les organitzacions rupturistes.

A més, al costat d'aquests assassins, el govern també ataca i reprimeix a la nostra organització, així com a altres subjectes revolucionaris o que confronten el sistema. La persecució a membres de la nostra organització en diferents punts de l'Estat s'ha convertit en una pràctica comuna per als agents de repressió de l'Estat espanyol, així com la persecució i criminalització del moviment antifascista i la sistemàtica repressió a Euskal Herria, que nega fins als més elementals drets burgesos.

Així, les forces feixistes s'embraveixen: ambdós, els de les celticas i creus gamadas i els quals cobren de l'Estat, tenen el mateix objectiu, evitar l'avanç de qui proposem una alternativa al capitalisme.

L'únic camí per als joves d'esquerres, que vulguen ser conseqüents amb la seua ideologia, és organitzar-se, ja siga en organitzacions que propugnen la ruptura amb el sistema o en assemblees o plataformes antifascistas. Només organitzats i coordinats podrem plantar cara al feixisme i a les forces policials: només lluitant braç a braç podrem acabar amb ells.
L'última agressió al nostre camarada, que per sort es troba bé, ens reafirma en el nostre compromís revolucionari, en la nostra militància i el nostre afany per construir una alternativa per als joves, així com en la nostra lluita antifascista que intentem desenvolupar allí on ens trobem.

Estem segurs que podran vindre temps millors, però només serà amb esforç i temps, només conscienciant als sectors populars i avançant en l'organització de la Revolució podrem derrotar al feixisme i a l'estat capitalista.

Hui, com fa setanta anys la millor generació que ha donat mai la nostra terra, enfrontarem al feixisme amb totes les conseqüències.

No més impunitat, no més violència feixista!
No passaran!

Col·lectiu de Joves Comunistes - Alacant, a 10 de març del 2008

Font

Col·lectiu de Joves Comunistes

Desconnectat

 

#2 20-10-2008 19:33:46

PALAMOS
Membre

Re: Una nova agressió feixista, aquesta vegada a Alacant

Lamentablement aguaitantPv a algunes persones que conec no els hi ha quedat més remei aqui a catalunya, que tornarse algunes agressions amb la mateixa metodologia que fan servir ells, ja que farts de reclamar protecció, d' encaixar osties , s' han fartat i han atacat, per exemple les ultimes festes de Sants. Jo trobo que en alguns casos emprar la seva mateixa arma ès tolerable.


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Denúncies
  •  » Una nova agressió feixista, aquesta vegada a Alacant

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.