#1 14-01-2008 12:26:37

LarsenAlacant
Membre

Campanya Contra L'infame Tancament

Copie la campanya dels companys de Catalunya Acció:

El recent tancament del repetidor de TV3 a la serra de La Carrasqueta (situada entre les comarques de l'Alcoià i l'Alacantí) és una mostra ben clara i contundent de la voluntat sistemàtica i planificada per part dels diversos governs espanyols, siguin del color que siguin, d'anihilar tot allò que representi una mostra de catalanitat. Aquest cop ha estat la nostra llengua, l'ànima dels catalans.

# Els responsables d'aquesta situació, PSOE i PP, han treballat perfectament coordinats. El Sr. José Montilla, actual President de la Generalitat del Principat per obra, gràcia i vergonya del tàndem Carod-Puigcercós i lacai destacat del PSOE, quan era Ministre d'Indústria espanyol va cedir la freqüència analògica que ocupava TV3 al País Valencià a la Sexta la qual cosa va facilitar que posteriorment els cavernícoles predemocràtics del govern del PP al País Valencià, el Sr. Francisco Camps (President de la Generalitat del País Valencià) i el Sr. Vicente Rambla (Vicepresident de la Generalitat del País Valencià), executessin el tancament del repetidor.

    * ls catalans, és a dir, els catalans nacionalment catalans, aquells que ni som ni volem ser espanyols, hem de deixar de comportar-nos com a esclaus i deixar de fer el préssec com a poble com venint fent els darrers trenta anys. Cal que tots comencem a comprendre que l'autèntica batalla, aquella que ens permetrà resoldre els nostres problemes i encarar els reptes del futur, és la batalla per la consecució de la nostra Independència, del nostre propi Estat. Les altres alternatives ja fa trenta anys que sabem com acaben: en derrota i amb els nostres líders polítics fent el ploramiques perquè Espanya no ens entén i ens pren el pèl mentre ells viuen còmodament a les seves poltrones.

A. EXPLICACIÓ DE LA CAMPANYA

Aquesta campanya d'emails pretén:

    *      Posar en evidència la responsabilitat del Sr. José Montilla en aquest afer com a facilitador i lacai del PSOE a la nostra terra.

    *      Posar en evidència el vergonyós silenci del Parlament del Principat. Recordem que aquest mateix Parlament el 22 de desembre del 2004 va aprovar per unanimitat una moció de suport a la candidatura olímpica de Madrid 2012. I de la nostra llengua no se'n recorden?

    * Recordar als governants del PP del País Valencià, tècnicament colons, és a dir, espanyols residents al País Valencià amb voluntat colonitzadora, que si després de més de 300 anys no ens han pogut vèncer que es vagin mentalitzant per a la derrota, que com deia el nostre filòsof Francesc Pujols: "El pensament català rebrota sempre i sobreviu als seus il·lusos enterradors".

Si vostè decideix participar en aquesta campanya estarà enviant de forma automàtica i anònima (sense signar amb el seu nom i cognom) dos emails.


A partir d'ací explica com fer-ho, així que si voleu fer-ho tot, haureu d'entrar a la pàgina web on els enllaços funcionen (ací quedaria lleig, per la forma de fòrum)

http://www.catalunyaaccio.org/


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

#2 14-01-2008 15:00:59

SeRcH
Membre

Re: Campanya Contra L'infame Tancament

Jo no sóc del PSC pero aixó amb Maragall no hauria passat.


http://img139.imageshack.us/img139/7131/renaixenazd2.png

Només es pot convèncer amb la paraula smile

Desconnectat

 

#3 14-01-2008 16:12:11

LarsenAlacant
Membre

Re: Campanya Contra L'infame Tancament

Vinga valencians, que hem de passar als catalans!

http://www.catalunyaaccio.org/mailing/c … grafic.php

Només heu d'entrar al web de baix, posar el vostre mail, escollir territori i fer click a Confirmar
http://www.catalunyaaccio.org/mailing/c … mulari.php

Última edició per LarsenAlacant (14-01-2008 17:19:05)


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.