• Inici
  •  » Debat general
  •  » la mani fexista de Madrid una merda...sense gent...la anti un 10

#1 17-11-2007 20:53:55

batiste_ceba
Membre

la mani fexista de Madrid una merda...sense gent...la anti un 10

Varios cientos de personas, unas 2.000 según los convocantes y 500 según la Policía, han acudido a la concentración convocada a través de Internet por "Asambleas e individualidades antifascistas" en la Puerta del Sol, en repulsa por el asesinato de un joven el día 11, que transcurre sin incidentes.

Por el contrario, en la Red de San Luis, a pocos centenares de metros en la confluencia de Gran Vía con Montera, donde el partido ultraderechista Alianza Nacional había convocado otra concentración, en este caso contra la inmigración y no autorizada por la Delegación del Gobierno en Madrid, no se aprecia presencia de manifestantes.

En Sol, lo asistentes a la concentración "antifascista" se encuentran dentro de un cerco que ellos mismo han creado con pancartas, en las que se puede leer, entre otras cosas, "Estado español, estado fascista", "Carlos asesinado por defender a la clase obrera", "Ninguna agresión sin respuesta" y "El fascismo avanza si no se le combate. Carlos presente".

Los manifestantes, en su mayoría jóvenes, han pedido la ilegalización de los partidos ultraderechistas y corean gritos como "ni nazis ni militares ni racistas en las calles" y "Carlos presente, ni olvido ni perdón".

Alrededor de ellos, que ocupan el entorno de la estatua ecuestre de Carlos III, hay un gran despliegue policial, con numeroso presencia de antidisturbios y furgones de la Policía Nacional, que llega también a las calles aledañas. Los agentes cachean a la mayoría de jóvenes que se acercan a la concentración, especialmente en las salidas del Metro de Sol.

No hay rastro de la marcha prohibida de Alianza Nacional

En la web lahaine.org, que viene informando de las actividades de los grupos denominados "antisistema", se asegura que "cientos de manifestantes han sido retenidos por la policía en el metro y han sido enviados de vuelta, según varios testigos". También se indica que los "fascistas" convocados en la red de San Luis "no se atreven a agruparse y se mueven en grupitos de dos o tres personas. La concentración fascista -añade- ha sido un fracaso, no ha tenido lugar".

La mayoría de los concentrados no ha querido hablar con los medios de comunicación porque cree que sus palabras van a ser "tergiversadas", aunque otros, como un joven que se identificado como J.C., si han querido hablar. Este chico ha explicado que la policía le ha incautado sus dos "armas", dos porras que llevaba para defenderse, ha dicho, ante un posible ataque de los participantes en la manifestación de Alianza Nacional.

J.C. considera este hecho como un ataque a su "libertad de expresión" y ha pedido a los antidisturbios que estén cerca para defenderle en caso de que sus adversarios lleguen hasta la Puerta del Sol. Por toda la zona centro de Madrid se puede ver durante esta tarde un buen número de aficionados suecos, desplazadas a Madrid con motivo del partido de clasificación para la Eurocopa de Alemania que se disputa esta noche en el estadio Santiago Bernabeu.
(estret de PUBLICO)

antifeixistas endavant!!!


aquesta societat m'ha fet parlar castellà,pero aixo te remei...VISCA LA TERRA LLIURE!!!-http://www.aplecvcf.com-Valencianisme del bo,sense blaverisme,sense merda...tot VCF,la web dels valencianistes que se senten valencians sense haver de sentir-se espanyolshttp://www.maulets.org/imatges/cap/unimnos.gif

Desconnectat

 

#2 18-11-2007 21:46:31

Llenguacatalana
Expulsat

Re: la mani fexista de Madrid una merda...sense gent...la anti un 10

Jo agafava els feixistes i els antifeixistes i els ficava en una gàbia. Tots dos grups són grups antisistema que són repudiats per la inmensa majoria de la població. Si el govern haguera aprovat una llei de la Memòria històrica digna, ara mateix no hi hauria manifestacions antifeixistes ni feixistes, perquè no seria legal fer homenatges a Franco, a Primo de Rivera o a qualsevol dictador. A Alemanya seria impensable autoritzar una manifestació d'homenatge a Hitler.

Desconnectat

 

#3 18-11-2007 21:52:59

Re: la mani fexista de Madrid una merda...sense gent...la anti un 10

Llenguacatalana, no puc creure el que estàs dient, ha sigut assassinat un xaval i dius això.
La diferència entre uns i altres està més clara que l'aigua, mai voras a cap organització antifeixista ofrenar a dictadors (ben dita la paraula), en canvi si que voras organitzacions feixistes ofrenant a Hitler, Franco o Primo de Rivera. Desprès està l'odi a l'immigrant, homosexual, roig i al separatista, cap antifeixista te cap odi d'este tipus.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#4 19-11-2007 08:48:27

Curial
Membre

Re: la mani fexista de Madrid una merda...sense gent...la anti un 10

Troll.


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

#5 19-11-2007 11:25:21

Llenguacatalana
Expulsat

Re: la mani fexista de Madrid una merda...sense gent...la anti un 10

A veure, una cosa és manifestar-se en contra del feixisme i en homenatge al noi que han assassinat, i una altra de diferent és aprofitar una manifestació digna per fer  aldarulls trencant aparadors, cremant contenidors, mobiliari urbà, etc... etc... Tothom ha de tindre dret a manifestar-se per demanar un sistema millor (mai per demanar una dictadura com demanen els feixistes d'extrema dreta o d'extrema esquerra), però manifestar-se no significa cremar cotxes i morir a qui opina diferent.

Gandia, els antisistema d'ultra esquerra fan homenatges a dictadors com Fidel Castro, Tito, Leninn,  etc... Els homenatges als dictadors haruien d'estar prohibits per la llei de memòria històrica. Perquè una cosa és fer un homenatge a karl Marx que representa un pensament o ideologia, encara que per mi equivocat,  i una altra cosa de diferent és fer un homenatge a Franco, Mussolini, José Antonio Primo de Rivera, Fidel Castro, Tito, etc.... que només representen la dictadura i l'assassinat.

Última edició per Llenguacatalana (19-11-2007 11:31:13)

Desconnectat

 

#6 19-11-2007 11:43:05

Re: la mani fexista de Madrid una merda...sense gent...la anti un 10

Lenin dictador?? XDDDDD Lenin el que va fer es guanyar una guerra després d'una altra guerra, i agafar el poder d'un país pobre, perdut, i destruït, res de dictador. I ja m'estàs dient on fan eixos homenatges a Pito i a Castro, jo no els he vist en la vida.
Jo els únics homenatges a gent que he vist des de l'esquerra són al Che Guevara, ni tan sols a Lenin.

A més, l'estat espanyol es un estat feixista, hi ha un assassinat, i que? el PP no ho condemna, i que? per a l'estat espanyol els únics terroristes són els separatistes, i els unics assassins son els separatistes, els fatxes són "patriotas españoles", que vol dir això? que estem en una dictadura... ahi t'ho dic tot.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#7 19-11-2007 13:41:03

Llenguacatalana
Expulsat

Re: la mani fexista de Madrid una merda...sense gent...la anti un 10

Gandia, l'Estat espanyol no és un Estat feixista, si dius tal barbaritat és que no saps que és el feixisme. Hi serà un Estat centralista, però dir que és un Estat feixista, essent un Estat de la Unió Europea,  em sembla massa fort. Amb Franco sí que vivíem a un Estat feixista però ara no. No has de confondre el feixisme amb no permetre l'autodeterminació d'una part de l'Estat, perquè llavors mai acabaríem. Sí el País valencià fos un Estat independent i no reconegués el dret d'autodeterminació del Baix vinalopó, per porsar un exemple, seria un Estat feixista?. Euskal Herria seria feixista si no reconegués el dret d'autodeterminació d'Àlaba?. No reconéixer que un poble o un barri d'una ciutat s'independitze en contra del que vol la majoria serà antidemocràtic, però no és feixisme.

L'únic que em demostres és que ets una persona anti sistema, però només contra Espanya. Segur que veuries amb bons ulls un Estat valencià independent exactament igual que Espanya, amb el seu exèrcit, policies, injustícies, drets socials, etc.... És que als Estats independents no hi ha gent anti sistema igualment?.

Bé, imagine que amb comunistes radicals no es pot dialogar. Si no penses com ells ets un troll en el millors dels casos, si t'agafen cara cara són capaços d'eliminar-te, exactament igual a allò que fa l'extrema dreta. O penses com jo o t'elimine.

Última edició per Llenguacatalana (19-11-2007 13:59:11)

Desconnectat

 

#8 19-11-2007 15:34:21

Re: la mani fexista de Madrid una merda...sense gent...la anti un 10

L'Estat espanyol protegix als feixistes (patriotas españoles) i permet homenatges a Franco i a Primo de Rivera, per tant es un estat feixista. A Alemanya han prohibit els partits nazis per atemptar contra els drets humans al homenatjar a Hitler... que Franco no atemptava contra estos drets?? Alemanya no és un estat feixista, España si.
I a més, això que has dit del Baix Vinalopó i Àlaba és el mateix que diuen els espanyoleitors, Àlaba es territori basc des de sempre, igual com el Baix Vinalopó es territori valencià, es evident que si volen ser espanyols no els hi podem obligar però la història està ahi, no es pot negar.

Segur que veuries amb bons ulls un Estat valencià independent exactament igual que Espanya, amb el seu exèrcit, policies, injustícies, drets socials, etc.... És que als Estats independents no hi ha gent anti sistema igualment?

Exactament igual a l'estat espanyol, on es protegix als fatxes no.
Mentre siguen valencians de veritat i no valencians de postal els que ens governen... a més, qui t'ha dit que no hi hagen antisistemes als estats independents?
Jo primer que tot vull el meu país lliure per PODER TRIAR el nostre futur. Evidentment, si alguna volta aconseguim eixa llibertat, seguiré considerant-me antisistema, però no hauré de preocupar-me, ja que seran els valencians els que trien, i no els espanyols per nosaltres.
Està clar que tampoc vull el meu país en mans de fatxes, encara que siguen valencians.

Bé, imagine que amb comunistes radicals no es pot dialogar. Si no penses com ells ets un troll en el millors dels casos, si t'agafen cara cara són capaços d'eliminar-te, exactament igual a allò que fa l'extrema dreta. O penses com jo o t'elimine.
hahaha XDDDDDD... hmm m'ha fet gràcia.

Encara no t'he dit troll, si ho tens assumit no és el meu problema.

Per cert, els feixistes (que no nacional-socialistes) no són antisistema (encara que, per analfabetisme, idiotesa, subnormalitat o per voler fer-se els masclots,  mesclen tots dos conceptes (nazisme i feixisme) en una barreja de signes i idees)


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#9 19-11-2007 17:03:16

Llenguacatalana
Expulsat

Re: la mani fexista de Madrid una merda...sense gent...la anti un 10

Gandia, el Baix vinalopó no sempre ha sigut valencià, també ha sigut àrab, igual que gran part de la península. Jo estic a favor del dret d'autodeterminació per a qualsevol poble, no només per a uns. Si Lepe vol crear la República de Lepe hauria de tenir dret a crear-la. El nacionalisme fanàtic és el que no pot entendre aquestes coses i per això barreja la història, però només aquella que li interessa. El País valencià mai ha sigut un Estat independent, per tant segons el nacionalisme fanàtic no tindria dret a independitzar-se, però segons el meu nacionalisme sí, perquè està basat en el desig de la població i no en fàbules. Per això per mi Ceuta i Melilla han de ser espanyoles i Gibraltar anglés, perquè així ho desitja la seua població majoritàriament. L'Estat espanyol no és feixista. El feixisme a Espanya està als grups minoritaris antisistema, feixistes d'extrema esquerra i feixistes d'extrema dreta. Alemanya no accepta el dret a l'autodeterminació de les nacions que la integren i no reconeix les diverses llengües que es parlen al seu territori com són el danés, el luxemburgués, l'allemand, el neerlandés, el polonés, el serbo-croat i diverses llengües de l'antic germànic que es parlen en l'actualitat molt dinàmicament i per suposat no són alemany. Llavors no és feixista Alemanya?.

Gandia, Esperanza Aguirre quan tenia la teua edat (imagine que no arribaràs als 20 anys), pensava exactament igual que tu. Aquest és el problema dels extremistes, molt sovint passen, amb l'edat, a l'extrem oposat d'allò que deien defensar.

Última edició per Llenguacatalana (19-11-2007 17:25:12)

Desconnectat

 

#10 19-11-2007 19:10:09

olocaui
Membre

Re: la mani fexista de Madrid una merda...sense gent...la anti un 10

No vull ficar-me, pero no ho puc resisiiiiir!! xDD

Llenguacatalana, casat amb la Espe que no pares de pensar amb ella...

Jo pense que les fronteres son inventades per senyors i opresors poderosos, i per això no vaig a discutir, perque posats a dividir...¡¡Visca Olocau lliure, fora tots d'Olocau, Olocau només per els Olocauíns!!...etc...

La terra no es de NINGÚ, només del que la treballa!

Nosaltres estem dividits per fronteres i per banderes, no per ideologia, ens ensenyen un tros de tela i ens diuen que es la nostra bandera i ale! a matarse per la teua "patria".
I quina culpa te el soldat que tens davant?
La patria pot ser: espanyola, catalana, valenciana, francesa...el nacionalisme sempre a sigut el patriotisme perdut...

Nosaltres s'em quedat en l'epoca de Jaume I... els moros estàn parlant del Al·andalus...i els espanyolets del Imperi espanyol (Cuba filipines...)... i mentres nosaltres pensem amb aquestes bobades, els productes basics han pujat de preu, la vivenda es inaccesible, etc... i açi només ens menejem per el futbol o per el botellon...LAMENTABLE

Ni lluita entre pobles, ni pau entre clases.


Estic fart d'haver de demanar perdo per existir!! (Joan Fuster)

Desconnectat

 

#11 19-11-2007 19:39:45

Curial
Membre

Re: la mani fexista de Madrid una merda...sense gent...la anti un 10

Llenguacatalana és obviament un troll que practica el que s'anomena "entrisme" ( http://en.wikipedia.org/wiki/Entryism  -  http://fr.wikipedia.org/wiki/Entrisme ).
Desde suposats postulats del pseudo-pancatalanisme més ortodox i fins i tot excloent (arribant a dir, com ell diu que "està en contra del valencianisme" o de la denominació de "valencià" si no s'afegeix i es recalca que es fa a títol de dialecte només) acava utilitzant els arguments de la dreta espanyolista liberal:

- "Visca el capitalisme!"

- "Si el Baix Vinalopó es volguera independitzar, ho permetries? No, veritat? No es pot independitzar cada poble o barri".

I com tots els reaccionaris, ix amb això de "Ay, cuando yo tenía tu edad también creía en eso". Qui diu això era un reaccionari amb eixa edat (el que passa que no ho sabia), ho és ara i ho serà el dia que es mora. Mirem a gent com Josep Guía, Joan Fuster o altres persones que a edats avançades han sabut mantindre's ferms a les seues conviccions i son exemple per a tots els que lluitem per la llibertat dels pobles i per la justícia social al món. A nosaltres, els reaccionaris ens volen igualar amb els nazis, perquè ells, acomodats al seu sofà, volen tranquilitzar-se la seua conciència pensant que no val la pena mobilitzar-se.

I Olocaui: si negues que els treballadors dels Països Catalans tenen el dret a organitzar-se segons la seua pròpia voluntat, col.labores amb l'imperialisme espanyol. Si un "soldat" espanyol vol evitar que defenga al poble dels Països Catalans i imposar-me el seu Estat, aleshores té tota la culpa del món, Olocaui, perquè és un enemic de la llibertat. No només del meu poble, sino de tots, ja que si eixe soldat haguera estat a Israel haguera disparat contra els palestins i si haguera estat a l'Alemanya Nazi haguera matat comunistes o altres grups. Perquè per a ells només és "obeeixer ordres".


Comence a plantejar-me si en realitat no son el mateix usuari, un fent el paperet de catalanista anti-comunista pro-capitalista "los extremos se tocan y son fascismo lo mejor es ser centrista" i l'altre de comunista negador del fet cultural dels Països Catalans i l'ocupació espanyola "los nacionalismos son todos patriotismo da igual luchar por tu cultura".

PD: pose "soldat" entre cometes perquè només son mercenaris d'un Estat ocupant.

Última edició per Curial (19-11-2007 19:43:46)


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

#12 19-11-2007 19:54:57

Re: la mani fexista de Madrid una merda...sense gent...la anti un 10

A vore, nosaltres que som? descendents dels catalans que van vindre, i quan de temps portem vivint ací? 800, més que qualsevol altre poble (que encara visca clar), o siga, que m'estàs contant? que nosaltres som els que més hem treballat ací i no tenim dret a prendre esta terra com a nostra? Els espanyols apenes portaran 50 anys ací, i ja volen fer-se els amos.
El País Valencià si que ha sigut independent durant la corona d'Aragó, es més, ha nascut com a poble independent i lliure de cap altre, per això sempre hem fet guerra amb l'exèrcit espanyol, per que no estem acostumats al centralisme espanyol.

Lo d'España feixista t'ho estic repetint:
-Alemanya condemna el nazisme, ESPAÑA AJUDA AL FEIXISME, PER AIXÒ ES FEIXISTA. Ser centralista no significa ser feixista, però es que España ho te tot!!

Ni lluita entre pobles, ni pau entre classes.
Per que n'hi haja pau entre pobles, ha d'haver una comunió entre eixos pobles, una autogovern de cadascun, si no sempre hi haurà guerra, per això hem de tirar España al fem, España només a servit per fer guerra entre pobles. Si un governa sobre els altres, ja està la guerra montada, i es que España mai ha volgut eixa comunió entre pobles, sempre ha volgut manar, sempre s'ha imposat sobre els altres, per això el projecte d'España federal sempre fracasa, i per això jo sóc independentista. Per a garantir el futur valencià, el poble valencià (català, balear... que més dona) s'ha d'independitzar, i ha d'aconseguir (o prendre) el complet autogovern.
No deixem que ens governen els altres. INDEPENDÈNCIA.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#13 20-11-2007 01:25:23

Llenguacatalana
Expulsat

Re: la mani fexista de Madrid una merda...sense gent...la anti un 10

Gandia, més o menys opine com tu sobre el tema Espanya federal. Els catalans, valencians i balears si volen ser respectats mai ho seran a l'Estat espanyol per molt federal que siga, perquè a Espanya no hi ha mentalitat de l'acceptació del diferent. Només a un Estat o tres Estats per cada país serem respectats. Jo preferesc un sol Estat on estiga Catalunya, Catalunya Nord, Andorra, València, La Franja, les Balears, el Carxe i l'Alguer.

Sobre que el País valencià va ser independent jo no opine així. El Regne de València mai ha sigut independent, des que va ser fundat per Jaume I ha sigut de la Corona de Catalunya i Aragó (amb aquest nom es va fundar la Corona per molt que alguns intenten negar-ho), amb la unió de la Corona de Catalunya i Aragó amb Castella i Navarra el Regne de València com tota la Corona de Catalunya i Aragó passà a ser del Regne d'Espanya, però no va ser abolida la Corona de Catalunya i Aragó on pertanyia el Regne de València. Ja després de la batalla d'Almasa el Regne de València passà al Regne de Castella fins que van  ser abolits tots els regnes menys el de Castella que des de llavors ja només rebia el nom de Regne d'Espanya.

El País valencià mai ha sigut independent, mai ha tingut Rei propi. Era el Comte de Barcelona que era el Rei de la Corona i a la vegada Rei d'Aragó, Rei de València, Rei de Mallorques, etc...  Diguem que el Regne de València era només una mena d'autonomia del Principat de Catalunya per tal que Aragó no reivindiqués el territori conquerit per Jaume I. El Regne de València no va tenir mai el poder que va tenir el Principat de Catalunya que era qui manava de veritat en la Corona, i no va tenir mai aquest poder perquè era només un Regne fantasma on s'aplicava sempre el que es deia des del Principat, per això totes les institucions valencianes rebien el mateix nom que al Principat, com per exemple el Consell del General, o ara el síndic de greuges, sindicatura de comptes, etc... exactament els mateixos noms, quina casualitat !!!.

Última edició per Llenguacatalana (20-11-2007 01:31:32)

Desconnectat

 

#14 20-11-2007 11:28:54

Re: la mani fexista de Madrid una merda...sense gent...la anti un 10

Mai ha tingut un rei propi, i sempre ha estat en comunió amb el principat de Catalunya i Aragó (dins d'Espanya mai ha estat en comunió), però per això no era un estat independent? als països catalans no seria tampoc independent? clar que si, recordem el Compromís de Casp, on el Regne de València tenia la mateixa validesa que Aragó o el principat, si teníem fins i tot exèrcit propi!!

Diguem que el Regne de València era només una mena d'autonomia del Principat de Catalunya per tal que Aragó no reivindiqués el territori conquerit per Jaume I. El Regne de València no va tenir mai el poder que va tenir el Principat de Catalunya que era qui manava de veritat en la Corona, i no va tenir mai aquest poder perquè era només un Regne fantasma on s'aplicava sempre el que es deia des del Principat, per això totes les institucions valencianes rebien el mateix nom que al Principat, com per exemple el Consell del General, o ara el síndic de greuges, sindicatura de comptes, etc... exactament els mateixos noms, quina casualitat !!!.
¬_¬
Jo crec que no, recordem el Compromís de Casp, per desgràcia la nostra. D'autonomia res, teníem els mateixos drets i les institucions valencianes, pel simple fet de dir-se igual que les principatines no vol dir que depenguérem d'elles. A més, tots els autors més importants de literatura catalana eren valencians, fins i tot Ramon Muntaner va viatjar a València i precisament el que dius tu no deia (i crec que va morir ací), i València va arribar a ser el port més important de la corona d'Aragó.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#15 20-11-2007 13:05:54

Llenguacatalana
Expulsat

Re: la mani fexista de Madrid una merda...sense gent...la anti un 10

Gandia, per mi és molt mosquejant que un Regne no tinga Rei, i que un Comte siga el Rei de diversos regnes. Però bé, a la millor tu tens la raó i jo no. Sense raó o no, alguna mena de poder hauria de tenir el Comte/Rei a València si era una possesió seua, dic jo. Era el Comte de Barcelona qui posseïa els territoris i no els territoris els que posseïen a un altre territori, mirat així el Regne de València no era una autonomia del Principat, però sí era una possesió d'un Comte que manava al Principat, a Aragó, i quasi tot el mediterrani. La Corona de Catalunya i Aragó era una possesió del Comte de Barcelona i la Senyera era la bandera del Comte/Rei i no la bandera dels territoris posseïts.

Desconnectat

 

#16 20-11-2007 14:22:00

Re: la mani fexista de Madrid una merda...sense gent...la anti un 10

No no, no era el Compte, si no que era Rei d'Aragó, Rei de València, Rei de Mallorques i compte de Barcelona, el Regne de València si que tenia rei, però també era rei d'altres territoris.
I el compte de Barcelona no poseia Aragó, si no que les dos corones es van unir, i van formar un estat confederal. El que vull jo es tornar a eixa confederació en la que els valencians també teníem opinió i vot.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#17 20-11-2007 14:27:37

olocaui
Membre

Re: la mani fexista de Madrid una merda...sense gent...la anti un 10

Curial, jo no col·labore amb ningún imperi, ni tan sols amb un imperi on estiga Catalunya, Catalunya Nord, Andorra, València (País valencià, ja que Castelló i Alacant també formen part), La Franja, les Balears, el Carxe i l'Alguer, com diu Llenguacatalana, cosa que molts d'aquest forum si que ho apoyen.
Jo no vaig de comunista negador del fet cultural del Catalunya, València i Balears, estic a favor de la unio cultural i sobre l'ocupació espanyola "los nacionalismos son todos patriotismo da igual luchar por tu cultura" jo no he dit això i tampoc a sigut en castellà...no intentes ficarme l'etiqueta d'espanyolet, jo he dit que els nacionalismes es el patriotisme perdut, i es veritat! però no he dit que dona igual lluitar per la teva cultura, això es mentira i espere que rectifiques o tindre que cridarte mentiros.

Gandia1707-2007, que els espanyols no porten ni 50 anys açí? Molts espanyols de castella lluitaren amb els maulets en la batalla d'Almansa, Gandia, crec que ai has patinat...

Si, ni lluita entre pobles, ni pau entre classes. La Espanya federal del any 1931 si que respectava la cultura catalana, era parlada per tots els que allí vivien, i Gandia1707-2007, si espanya fora una república federal no seria un estat feixista...Que voleu l'independència? vale, pero cada matí anireu a currar, per tranquils, que anireu a treballar per als catalans de El Corte Inglès o per als catalans de Iberdrola, i fareu més hores que els burros, pero xe!!! son catalans!!

No pense discutir, ya que no parlem de problemes de l'actualitat i només estem renyint per si era un compte o un rei (encara que només era un lladre)...si era d'un o era d'altre...la denominació...AIXÒ NO TE IMPORTÀNCIA!! perque? perque ja ho sabem! només estem dinant-li bombo a l'asunt i fent que els blaveros s'ho creguen encara més.

Pero tot de bon rollo! wink


Estic fart d'haver de demanar perdo per existir!! (Joan Fuster)

Desconnectat

 

#18 20-11-2007 14:36:51

Mallorca
Membre

Re: la mani fexista de Madrid una merda...sense gent...la anti un 10

Gandia,els valencians no tenien ni dret ni vot ni faves,igual que els principatins,els aragonesos i els mallorquins perque no era una monarquia,es vere que hi havien les corts i la generalitat...,pero aixo no significa democracia

Desconnectat

 

#19 20-11-2007 14:38:33

Llenguacatalana
Expulsat

Re: la mani fexista de Madrid una merda...sense gent...la anti un 10

Gandia, "Comte" (Conde), Compte significa "Cuenta" o "cuidado": Compte corrent (cuenta corriente). Aneu amb compte (ir con cuidado). Quan jo m'equivoque en una paraula us demanaria per favor que m'ho digueu, gràcies.

Jo tinc entés que el Comte de Barcelona volia ser Rei, i per això va unir els comtats catalans amb l'Aragó perquè l'Aragó era Regne i els comtats catalans, no, i així automàticament ell va passar de Comte a Rei, per això el títol de Comte de Barcelona és un títol de Rei, que sempre han portat tots els Reis de la Corona i els d'Espanya, menys en l'época de Franco que el portava el pare del Rei perquè en veritat era al pare del Rei a qui li corresponia el títol de Rei d'Espanya, però franco va "instaurar la monarquia", no la va "reinstaurar".

Desconnectat

 

#20 20-11-2007 14:46:49

Llenguacatalana
Expulsat

Re: la mani fexista de Madrid una merda...sense gent...la anti un 10

Olocauí, quan dic València em referisc al País valencià. València és el nom natural de tot el País. Abans Regne de València, no Regne valencià. Elx o Morella sempre han sigut València, i el nom de Comunitat valenciana o País valencià són invents del segle XX. El nom natural és València a seques, igual que existeix un Catalunya a seques sense dir si són Principat o Comunitat autònoma, igual que hi ha un Espanya a seques sense dir que és Regne d'Espanya, com també hi ha un Portugal o un Andorra a seques sense dir que són República, Principat, nació, país o Estat. Sí ara hi ha una província amb el nom de València és per culpa del centralisme borbònic imposat per Felip V, centralisme que sembla tu dedenfes perquè només t'interessa la dictadura comunista i no el respecte dels drets dels pobles.

"Apoyar" és en castellà o en secessionista, en valencià és "donar suport". Cada dia estic més convençut que ets un blaver de dretes que et fas passar per comunista. No sé quantes vegades t'he dit que en valencià la y grega només és per fer el so "ny" i tu encara que t'ho dic segueixes escrivint "ya", "apoyar", "yo", "Alboraya", i també "normalisar", etc... Si et fas passar per comunista a favor del català almenys cuida el que escrius perquè no ens n'adonem.

Última edició per Llenguacatalana (20-11-2007 14:55:29)

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Debat general
  •  » la mani fexista de Madrid una merda...sense gent...la anti un 10

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.